Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@08:20:03 GMT

محموله ۸۲۰ هزار دز واکسن آسترازنکا عودت می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۸۹۹۷

محموله ۸۲۰ هزار دز واکسن آسترازنکا عودت می‌شود

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از گمرک، «سید روح اله لطیفی» با اشاره به نامه وزیر بهداشت به رییس کل گمرک مبنی بر عودت ۸۲۰ هزار دز واکسن وارداتی از کشور لهستان، اظهار داشت: زمانی که محموله ۸۲۰ هزار دز واکسن از کشور لهستان به ایران رسید، نماینده وزارت بهداشت حضور داشت و با تایید وی به صورت حمل یکسره ترخیص و در اختیار این نهاد قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت بهداشت با بررسی اسناد و مدارک محموله ترخیص شده، این محموله را متعلق به شرکت‌های معتبر اروپایی مورد تایید این وزارتخانه ندانست و به سفارت کشور لهستان و گمرک موضوع را اعلام می‌کند تا کالا به کشور مبدا بازگردد.

سخنگوی گمرک با تاکید بر اینکه این واکسن‌ها توزیع نشده و قرار است عینا عودت داده شود، خاطرنشان کرد: ‌این واکسن ها در اختیار وزارت بهداشت است و  به محض دریافت محموله و انجام  تشریفات آن توسط هیات امنای ارزی و این وزارتخانه، امکان بازگشت آن به کشور مبدا فراهم می‌شود.

به گزارش ایرنا، شیوع ویروس کرونا از زمستان سال ۹۸ در جهان آغاز شد و در اسفندماه همان سال ایران نیز به کشورهای درگیر این بیماری افزوده شد که برای کنترل از گسترش و کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری محدودیت ها و ممنوعیت های فراوانی در کشور اعمال شد و کسب و کارها و مشاغل را با مشکل مواجه کرد.

از بهمن ماه سال ۹۹ واردات واکسن به کشور آغاز شد و در دولت سیزدهم واکسیناسیون عمومی با سرعت انجام گرفت به طوری که تمام کشور در مقابل کرونا واکسینه شدند و واردات این دارو همچنان ادامه دارد.

بر اساس آمار اعلام شده گمرک، از بهمن ماه سال ۹۹ تاکنون میزان کل واکسن های وارد شده، به ۱۵۶ میلیون و ۶۸۵ هزار و ۳۰۸ دُز رسید.

برچسب‌ها واردات لهستان واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واردات لهستان واکسن کرونا واردات لهستان واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۸۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است