Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام عین اللهی گفت: واکسیناسیون اولویت اصلی دولت سیزدهم بوده که همراهی مردم بویژه جوانان در انجام این امر مهم باعث افتخار در مجامع بین المللی شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر بهرام عین اللهی در همایش ملی «خدمت ماندگار» که به مناسبت روز پزشک و داروساز صبح امروز (شنبه) و همزمان با چهارمین روز از هفته دولت، در سالن اجلاس سران کشور برگزار شد، افزود: حضور جامعه پزشکی نشان دهنده حمایت از دولت است و روز پزشک و روز داروساز را گرامی می‌داریم و از خدمات کادر سلامت قدردانی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه شروع کار دولت با آمار بالای کرونا و مرگ و میر همراه بود، تصریح کرد: اولین فرمان مقام معظم رهبری بحث کنترل کرونا بود، با شروع کار دولت با اقدام جهادی رییس جمهور و معاون اول و مساعدت و همکاری همه ارگان‌های دولت و نظام، سیل واکسن به کشور وارد شد و به عنوان اولویت اول مورد نظر قرار گرفت.


اولین محموله واکسن‌های ایرانی کرونا به ونزوئلا صادر شد


وزیر بهداشت اظهارداشت: همراهی همه مردم به ویژه جوانان در اجرای واکسیناسیون باعث شد این افتخار را در مجامع بین اللملی کسب کنیم.

دکتر عین اللهی با بیان اینکه ۶ مرکز تولید واکسن با کمک دانشمندان ایرانی وارد عرصه شد، گفت: در مقایسه با سال گذشته که با کمبود شدید واکسن کرونا مواجه بودیم، امروز تولید انبوه واکسن داریم و آماده صادرات به کشور‌های مختلف هستیم و اولین محموله نیز به ونزوئلا ارسال کردیم.


پوشش همگانی بیمه سلامت


دکتر عین اللهی ادامه داد: در برنامه پوشش همگانی بیمه سلامت که با مساعدت مجلس ۶ هزار میلیارد تومان به آن بودجه اختصاص داده شد، ۶ میلیون نفر با سه دهک پایین به صورت رایگان بیمه شدند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومان با مساعدت مجلس به سرانجام رسیده و ۲ هفته پیش تشکیل این صندوق در هیات دولت به تصویب رسید تا خدمت شایسته‌ای به بیماران نیازمند ارایه شود.

به گفته دکترعین اللهی، تصویب و اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از ۱۵ سال به تصویب رسیده و تا آخر شهریور مبالغ مورد نظر به دست پرستاران می‌رسد.

وی گفت: تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت نیز ابلاغ و اجرای آیین نامه مربوطه با برگزاری جلسات مرتب با مسئولان انجام شده و با توجه به اینکه شش تا هفت سال به عنوان پنجره جمعیت هدف گذاری شده، امیدواریم با برنامه‌های اساسی کاهش وحشتناک جمعیت را جبران کنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: پوشش بیمه درمان ناباروری نیز از مهمترین برنامه‌های دولت بوده که ۹۰ درصد هزینه‌ها در بخش دولتی و ۷۰ درصد در بخش خصوصی را بیمه پرداخت می‌کند و شبکه درمان ناباروری را پایه گذاری می‌کنیم تا با کمک بخش خصوصی و دولتی ۳.۵ میلیون نفر افراد نابارور را درمان کنیم.

وزیر بهداشت به اجرای طرح دارویار اشاره کرد و گفت: اجرای طرح دارویار از کار‌های انقلابی بوده و جوانان دانشمند و جهادی روی آن کار کردند.

وی گفت: این جوانان و دانشمندان بسته‌های سخت افزاری و نرم افزای را ایجاد کرده و ۲۳ تیر این طرح به اجرا در آمد و هزینه دارو از طریق نسخه الکترونیک پرداخت می‌شود و دارو‌ها هیچ افزایشی نداشته و حتی برخی از آن‌ها کاهش یافته است.

دکترعین اللهی تصریح کرد: هدف ما در اجرای این طرح برداشتن تعارض منافع بود.

وی افزود: اختلاف ارز ترجیحی و آزاد و قاچاق دارو از معضلات بود، علاوه بر اینکه ما به ۸۰ میلیون جمعیت کشور دارو ارایه می‌دادیم، قاچاق دارو نیز به کشور‌های منطقه صورت می‌گرفت. در واقع به ۴۰۰ میلیون نفر خدمات دارویی ارایه می‌دادیم.

وزیر بهداشت، تصریح کرد: رفع کمبود دارو از برنامه‌های اصلی است و سرمایه گذاران بخش خصوصی و کارخانه‌های تولید دارو مساعدت کنند تا با افزایش تولید دارو، صادرات هم داشته باشیم.

دکترعین اللهی، افزایش پوشش بیمه‌ای دارو، تلاش جامعه داروسازی کشور جهت خودکفایی دارویی، رونمایی از ۲۳ محصول دانش بنیان در ایران هلث، حمایت از تولید و ایجاد زیر ساخت‌های فناوری پارک‌ها و مراکز فناوری رشد، تشویق شبکه‌های تحقیقاتی برای تولید محصول محور با توجه به اینکه، ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در کشور داریم، افزایش حقوق دستیاران پزشکی، افزایش ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش پزشکی، توجه به خوابگاه‌های دانشجویی، تقویت شبکه‌های بهداشتی و تبدیل وضعیت ۶۷ هزار نیرو در قالب ایثارگران را از جمله اقدامات وزارت بهداشت در یکسال اخیر عنوان کرد.

وزیر بهداشت همچنین افزودن ۲۱ مولکول جدید به خدمات دارویی کشور، پایان فاز ۲ طرح ملی ارتقای سلامت و آغاز فاز ۳، شروع تجهیز آزمایشگاهها، بروز رسانی آخرین نسخه فارماکوپه دارویی که بعد از ۶ سال به روز شده، ثبت بیش از ۳۰ مولکول، انتشار دارونامه طب سنتی و طبیعی به صورت کتاب برای اولین بار، توسعه دیپلماسی سلامت و ارتباط با وزرای بهداشت کشور‌های مختلف به ویژه برای اعزام بیمار و توریسم سلامت و اعزام اساتید به مناطق محروم را از دیگر اقدامات مهم وزارت بهداشت در یکسال اخیر برشمرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واکسیناسیون دولت سیزدهم صادرات واکسن وزیر بهداشت عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۶۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد

رئیس‌جمهوری ونزوئلا اطمینان داد «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت ونزوئلا را متوقف کند.

به گزارش مشرق، از خبرگزاری افه، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا در مراسمی در کاراکاس به مناسبت روز جهانی کارگر گفت: ما در این دوره چهار ماهه (بازه زمانی بین ژانویه تا آوریل ۲۰۲۴/ اوایل دی تا اوایل اردیبهشت)، بیش از دو میلیارد دلار ضرر داشتیم.

مادورو با رد «باج‌خواهی دائمی امپراتوری آمریکای شمالی»، مخالفان دولت از جناح «راست افراطی» از جمله ماریا کورینا ماچادو رهبر اپوزیسیون را متهم کرد که اعمال «تحریم‌های جدید» علیه شرکت نفت دولتی این کشور (Pdvsa) را از دولت آمریکا خواستار شده‌اند.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با این حال اطمینان داد که «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت این کشور را متوقف کند؛ رشدی که هر چند «با سرعت کمتر» از حد انتظار، در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ «حفظ شد».

در این راستا، مادورو پیش‌بینی کرد این کشور با اتکا به «تلاش‌های خود»، سال ۲۰۲۴ را با تولید نفت یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بست که در مقایسه با ۸۷۴ هزار بشکه در روز، در مارس گذشته (اسفند- فروردین)، افزایش ۳۷.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین افزود که در این کشور «الگوی اقتصادی متنوع و جدیدی متولد شده است که رشد آن را تضمین می‌کند» و «به تحریم‌ها و مجوزهای ایالات متحده وابسته نیست»، که «در نظر دارد یک مدل استعمارگری را تحمیل کند».

دولت آمریکا به تازگی (۱۷ آوریل/ ۲۹ فروردین) اعلام کرد که بخشی از تحریم‌های لغو شده بر نفت و گاز ونزوئلا را دوباره فعال می‌کند. این تصمیم واشنگتن پس از متهم کردن رئیس جمهوری ونزوئلا به عمل نکردن به تعهدهای انتخاباتی خود با رد صلاحیت ماریا کورینا ماچادو نماینده مخالفان اتخاذ شد.

به این ترتیب، مجوز عمومی ۴۴ (Licencia General ۴۴) که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا صادر شده بود و به مدت شش ماه به کاراکاس اجازه داده بود تا نفت و گاز خود را در بازارهای بین‌المللی به فروش برساند، از روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل/ ۳۰ فروردین) منقضی شد. شرکت‌هایی که تحت تاثیر این لغو معافیت از تحریم‌ها قرار می‌گیرند، تا ۳۱ مه (۱۱ خرداد) فرصت خواهند داشت تا عملیات‌های خود را به پایان برسانند.

همچنین شرکت‌هایی که می‌خواهند همچنان با شرکت نفت دولتی ونزوئلا (PDVSA) معامله انجام دهند، نیاز به مجوز انفرادی از خزانه‌داری ایالات متحده دارند تا به صورت موردی ارزیابی شود.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در انتقاد از تصمیم واشنگتن مبنی بر تمدید مجدد تحریم‌ها علیه کاراکاس، دولت آمریکا را متهم کرد که به تعهدهای مربوط به لغو «همه تحریم‌های جنایتکارانه» اعمال شده علیه این کشور حوزه کارائیب عمل نکرده است.

دیگر خبرها

  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد